Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Rüzgar kızlar bölge şampiyonu oldu

Rüzgar kızlar bölge şampiyonu oldu

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, katıldığı turnuvayı yine şampiyon olarak tamamladı.

Türk atletizmine yeni yetenekler kazandırma amacıyla planlanan Turkcell Küçükler Atletizm Festivali, 29-30 Nisan 2017 günlerinde Türkiye´nin farklı bölgelerindeki 15 merkezde yapıldı. Yarışmalara toplam 1650 minik sporcu katılırken, 17 Haziran´da Isparta´da gerçekleşecek finallere gidecek takım ve sporcular da belirlendi.
Turkcell Küçükler Atletizm Festivali seçmeleri İstanbul, Bursa, Aksaray, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Erzurum, Trabzon, Sivas, Kırıkkale, Mersin, Isparta, İzmir, Eskişehir ve Kastamonu´da gerçekleştirildi.
Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ile birlikte 30 Nisan 2017 tarihinde Bursa Bölgesinde yarışan Erdek´li atletler büyük başarılara imza attılar. Katıldıkları her yarışta Erdek´i en iyi şekilde temsil eden Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Kız Takımı, Bursa Bölgesinin Şampiyonu olarak 17 Haziran´da Isparta´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandılar.
Yarışma sonunda açıklama yapan Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, çok yoğun bir dönemin içinde olduklarını söyledi.
Kulüp yarışları, federasyon yarışları, okul yarışları olmak üzere birçok yarışa katıldıklarını belirten Gülhan, ?Bizim için çok yorucu olsa da, yarışmalar sonucunda kazandığımız şampiyonluklar bütün yorgunluğumuzu bir anda alıyor. Güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Temmuz ayına kadar sürecek bu yoğunluklu süreçte Erdek´e daha çok Türkiye dereceleri kazandırmayı hedefliyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın, biz Erdek´i sporda en iyi şekilde temsil ediyoruz ve bundan sonra da temsil etmeye devam edeceğiz. Her şey Erdek´li çocuklarımız için.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false