Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Rotary bayrağı Yener Ok’ta

Rotary bayrağı  Yener Ok’ta

Bandırma Rotary Kulübü’nün 2023-2024 dönemi başkanı Yener Ok oldu.

Erdek Pınar Otel’de gerçekleşen gecede Burak Uğur, başkanlığı Ok’a devrederken, yeni yönetim kurulunda Oğuzhan Eroğuz, Erdoğan Çıkrıkçı, Volkan Oğuz ve Burak Uğur görev aldı.
Gecede konuşan Burak Uğur, bir yıllık görev süresi içinde 20’den fazla etkinlik gerçekleştirdiklerini ve bağlı bulundukları 2440. Bölge Guvarnörlüğünden 4 farklı ödül aldıklarını açıkladı.
Bir yıllık çalışma dönemleri hakkında görsel sunum yapan Uğur, aldıkları 4 ödülden birinin de 2440. Bölge Guvarnörlüğü’nün, “Cumhuriyet özel ödülü” olduğunu belirterek, “Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımla birlikte heyecanlı, keyifli, harika bir yıl geçirdik” dedi.
Uğur’un, birlikte çalıştıkları yönetim kuruluna plaket vermesinin ardından konuşan 2440. Bölge Guvarnör Yardımcısı Mustafa Boğa, Rotary’in kurulduğu günden bu yana insanların umutlarını besleme ve insanlara umut aşılama misyonuna hizmet ederek, insanların hayatlarında fark yaratma projeleri ürettiğinin altını çizdi. Boğa, Bandırma Rotary Kulübü’nün yüksek bir enerjiye sahip bulunduğuna işaret ederek, 2440. Bölgenin, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da deprem kentleri oluşturmaya destek verdiğini sözlerine ekledi.
2440. Bölge’nin eski guvarnörü ve Bandırma Rotary Kulübü üyesi Ali Bor da konuşmasında, Rotary’nin mottosunun dostluk olduğuna dikkati çekerek, Burak Uğur’un bir yıllık çalışmalarının başarılı geçtiğini, bunun için kendisini kutladığını belirterek, dönem başkanlığına seçilen Yener Ok’a da başarılar diledi.
Yeni dönem başkanı Yener Ok, “Dünyaya umut ol” mottosuyla önemli projeler gerçekleştirmek istediklerini belirtti.
29 üyeye sahip Bandırma Rotary Kulübü’nün başkanlık devir teslim töreni, müzik eşliğinde coşkulu geçti.
ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Rotary bayrağı Yener
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı