Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Rotary yarının liderlerini arıyor

Rotary yarının liderlerini arıyor

Bandırma Rotary Kulübü, kuruluşunun 35. yılında, Rotary´nin önemli etkinliklerinden biri olan RYLA (Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) etkinliğini Grand Asya Otel´de başlattı.

İzmir, Aydın, Bursa Çanakkale olmak üzere birçok ilden 85 genç etkinliğe katıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Bandırma Rotary Kulübü Genç Kuşaklar Komite Başkanı Dr. Murat Ergöz, Atatürk´ün ?Gençliği yetiştiriniz. Onlara bilim ve kültürün düşüncelerini veriniz. Geleceğin uygarlığına onlarla kavuşacaksınız. Özgür düşünceler, uygulama alanına konulduğu zaman, Türk Milleti yükselecektir.? sözleriyle başladı.
2 gün boyunca sürecek etkinliğin gençlerin kişisel gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ve çok sayıda önemli isimlerle söyleşiler gerçekleştireceklerini aktaran Ergöz, ?Bandırma Rotary Kulübü olarak ilk kez düzenlediğimiz, dolu dolu 48 saat sürecek olan Ryla programımıza hoş geldiniz.? diye konuştu.
Etkinlik boyunca 18-26 yaş aralığındaki yarının lider adayı birçok gencin Bandırma´da kişisel gelişimleri için önemli deneyimler elde edeceği bildirilirken ?Teknoloji/ İnnovasyon ve Liderlik? konularında alanlarında uzman 15 ayrı konuşmacının katılımıyla söyleşi ve seminerler düzenlenecek.
Haber: Tufan Dalgıç



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu