Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Romanlar, AK Partilileri davul zornayla karşıladı

Romanlar, AK Partilileri davul zornayla karşıladı

Bandırmalı Romanlar, gece saat 01.00´de mahallelerini ziyarete gelen AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan´ı davul zurnayla karşıladı.

Seçim çalışmalarını Bandırma´da sürdüren AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, gündüz yaptığı esnaf gezilerinin ardından, kapalı çarşı esnafıyla iftar yaptı. Gece ziyaretleri kapsamında Güney Marmara Dursunbeyliler Kültür ve Dayanışma Derneği´nde Dursunbeylilerle bir araya gelen AK Parti´liler, 100. Yıl Mahallesi´nde kahveleri gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Gece saat 01.00´de rotasını Roman vatandaşların yoğun yaşadığı Çınarlı Mahallesi´ne çeviren Başkan Demiraslan ve milletvekili adaylarını yüzlerce mahalle sakini davul zurna çalarak karşıladı.
Demiraslan´ın ziyaretine, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayları Osman Bıldır ve Ömer Alan, Bandırma AK Parti Belediye Meclis Üyesi Göksel Karlahan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın
kayınbiraderi Ali Gülbaran ve Bandırma Romanlar Derneği Başkanı Feridun Demirdöğen ile çok sayıda partili eşlik etti.
Mahallede faaliyet gösteren kahvehaneden Roman vatandaşlara seslenen Başkan Demiraslan, AK Parti´nin Roman açılımının çok önemli olduğuna dikkat çekti.
16 yıl önce Türkiye´de insanların Romanım ve çingeneyim demeye utandığına vurgu yapan Demiraslan, ?Roman açılımı sayesinde insanların zihninde devrim yaptık. Bugüne baktığımızda gençlerimiz göğsünü gere gere Roman çocuğuyum diyebiliyor. Bireysel hak ve özgürlükler konusunda Romanlar geleceğe daha umutla bakıyorsa, seslerini daha hür bir şekilde çıkarıyor bunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın katkısı çok büyüktür.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli