Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Roman gecesine Hamiyet renk kattı

Roman gecesine Hamiyet renk kattı

Edremit Körfez Roman Derneği tarafından Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde Bahar Şenliği düzenlendi.

Edremit Körfez Roman Derneği tarafından Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde Bahar Şenliği düzenlendi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve İlçe Emniyet Müdür Mustafa Korkmaz ile çok sayıda vatandaşın katıldığı gecede konuşan Dernek Başkanı Oktay Sümertaş, yanlışlıkla kötü alışkanlılar yönelenleri vazgeçirmek için emniyetin gerekli desteği vereceğini söyledi.
Gecenin açılışında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Oktay Sümertaş, roman kültürünün çok ayrı bir kültür olduğunu açıkladı.
Sümertaş Roman demek kapı gıcırtısında oynamak değildir. Roman demek, yoksulluğa, olanaksızlığa göğüs gerip hayata umutla bakabilmektir. Buradan tüm roman kardeşlerime özellikle gençlerimize kötü alışkanlıklardan uzak durmaları çağrısını yapıyorum. Yanlışlıkla da olsa kötü alışkanlıklara kapılanlardan bir önce bundan vazgeçmelerini öneriyorum. Bu vesile ile derneğimize desteklerini esirgemeyen Kaymakam Abdulhamit Erguvan, Belediye Başkanı Kamil Saka, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz'a ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum.”dedi.
Balıkesir-Edremit Körfez Roman Derneği yönetim kurulu tarafından derneğe katkılarından dolayı Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'ya teşekkür plaketi verildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da yaptığı kısa konuşmada belediye olarak roman vatandaşları iyi günde de kötü günde de yanlarında olacaklarını söyledi. 
Konuşmaların ardından Popstar Emre ve ünlü sanatçı Hamiyet sahne aldı. Hamiyet söylediği şarkılar ile katılımcıları coşturdu. Özellikle hareketli oyun havaları ile geceye katılan yüzlerce vatandaş gönüllerince eğlendi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı