Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Rock sevenler Zeytinli Festivaliyle coştu

Rock sevenler Zeytinli Festivaliyle coştu

‘Zeytinli Rock Fest 2014' 4 yıl aradan sonra gerçekleştirildi.

‘Zeytinli Rock Fest 2014’ “4 yıl aradan sonra gerçekleştirildi.
Edremit Belediyesinin ‘1. Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat Günleri’ programı içerisinde düzenlenen ‘Zeytinli Rock Fest 2014’ 4 yıl aradan sonra yeniden rock severleri coşturdu.
11 gün sürecek olan ‘1. Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat Günleri’ programı içinde yer alan rock konserinde, Altınkum Mahallesi Dalyan Plajı Sahilinde binlerce kişiyi bir araya getirdi.
‘Zeytinli Rock Fest 2014’ün festival alanında geniş güvenlik önlemleri alınan, kampta kalan müzik tutkunları, gündüz saatlerinde plaj ve denizin keyfini çıkartarak tatil, müzik ziyafetini bir arada yaşadı.
Binlerce rock müzik tutkunu, zaman zaman festival alanı dışına çıkarak alışveriş yaparken, bölge esnafı da yılın en hareketli günlerini yaşadığı gözlendi.
‘Zeytinli Rock Fest 2014’ün ilk akşamı açılışını İzmir’in sevilen grubu ‘Başıbozuk’ yaptıktan sonra Korhan Futacı ve Kara Orkestrası, Yasemin Mori sevilen şarkıları yer aldı. Festivalde Cem Adrian’nın ardından ‘Nev” müzikseverlerle buluştu. Türkiye’deki rock müzik tarihinin 46 yıllık çınarı Moğollar ve Cem Adrian sahne almasından sonra Mor ve Ötesi ilk güne noktayı koydu.
Festivalin ikinci akşamı ise ‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’ ile başladı ‘Marsis’le devam eden etkinlikte ‘BaBaZuLa’ sahne aldı.
Umut Kuzey konseri sonrası Büyük Ev Ablukada’nın dinleyicileri ile buluştu ve Behzat Ç.’nin müziklerini yapınca geniş kitleler tarafından keşfedilen Ankara’nın 25 yıllık grubu Pilli Bebek sahne aldı.
Tatil, deniz, kum, gezinti ve eğlencenin merkezi olan Festivalin kapanış gününde ilk albümüyle beğeni toplayan Pera, günün açılışı sonrası metal grubu MurderKing, rock müziğin yükselen kadın sesi Ayşe Saran sahne alacak. 4x4’ sonrası rock müziğin sesi Ogün Sanlısoy takip edecek. Festival, katılımcılarına ‘Yeni Şarkı’ sürprizi hazırlayan Kurban ile devam edecek ve efsanevi Heavy Metal Grubu Pentagram’ın ‘Zeytinli Rock Fest 2014’ festivalinde son noktayı koyacağı açıklandı.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false