Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Resmi kurumların 2022 yılı çalışmaları değerlendiriliyor

Resmi kurumların 2022 yılı çalışmaları değerlendiriliyor

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında, İl genelinde yürütülen çalışmaların yıl sonu değerlendirmesi ve gelecek yıl planlamasının gerçekleştirildiği toplantılar devam ediyor.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında, İl genelinde yürütülen çalışmaların yıl sonu değerlendirmesi ve gelecek yıl planlamasının gerçekleştirildiği toplantılar devam ediyor.  
Aralık ayını yılın genel değerlendirmesine ayıran Vali Şıldak, 5 kurumun müdürü ile her hafta yapılan toplantılarda çalışmaları kapsamlı bir şekilde ele alıyor. Vali Hasan Şıldak’ın yakın takibiyle ve kurumların koordinasyonunda yürütülen çalışmalar 2023 yılında da işbirliği içinde devam edecek. 
Valilik Kocaseyit Toplantı Salonu’nda kurum müdürleriyle yapılan yıl sonu değerlendirme toplantılarının ikincisine Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Mustafa Çek, Şükrü Kara, İrfan Demiröz, Gülihsan Yiğit ve Metin Arslanbaş, İl Müftüsü Celal Sürgeç, Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Mahmut Keçeci, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin katıldı.  
Vali Şıldak, kamu kurum ve kuruluşlarının yürüttükleri çalışmaların güncel durumunun değerlendirildiği toplantıda kurum temsilcilerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kısa ve uzun vadede yapılabilecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunulan toplantıda hizmetlerin yürütülmesindeki ihtiyaçlar, yatırımlar, yürütülen ve planlanan projeler, kurumların personel ihtiyaçları ile hizmet binaları masaya yatırıldı.  
Projeli çalışmalarla ayakları yere sağlam basan hizmetleri yakından takip ettiğini belirten Vali Şıldak, “2022 yılını değerlendirmesini yaptığımız bu toplantılarda gündemimizde ne kadar çok konu olduğunu bir kez daha görmüş oluyoruz. Bu son yıllarda atağa geçen tarım, hayvancılık, sanayi, turizm şehri Balıkesir’de kurumların alanda aktif olduğunun göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Aciliyet gerektiren konularda alacağımız hızlı aksiyonlarla İlimiz 2023 yılında hizmet atağına devam edecek. Birçok zenginliği ile bölgenin parlayan yıldızı Balıkesir’de yaşanan gelişmeler çok sevindirici. Kurumlarımızla, Milletvekillerimizle ve Büyükşehir Belediyemizle öznesi Balıkesir olan çalışmalarda işbirliği ve koordinasyona devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı