Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

REŞADİYESPOR : 0 ADALAR BEL.SPOR: 0

REŞADİYESPOR    : 0 ADALAR BEL.SPOR: 0

Balıkesir Marmara Grubu 1. Amatör Lig Şampiyonluğu belirleyecek olan Reşadiyespor ile Marmara Adalar Belediyespor karşılaşmasında gol sesi çıkmadı.

Balıkesir Marmara Grubu 1. Amatör Lig Şampiyonluğu belirleyecek olan Reşadiyespor ile Marmara Adalar Belediyespor karşılaşmasında gol sesi çıkmadı. Gönen Yılmaz Yücetürk sentetik çim sahada oynanan, İlker Meral, Onur Yoldaş, Hidayet Zeybek üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Reşadiyespor Murat, Mert (Coşkun), Hasan, Okan, Hami, Tugay, Seyhan, Tahir, İlkcan, Erhan, Gökhan on biri ile sahaya çıktı. Marmara Adalar Belediyespor ise Müslüm, Aral, M. Ahmet, Altan, Feridun, Ersen, (Muhammet)Onur, Ahmet, Nurettin (Selim) Mehmet, Y. Sercan (İ. Hakkı) on biriyle mücadele etti. Maça Reşadiyespor başladı. Rüzgara karşı oynayan Reşadiyespor, şampiyonluk yolunda mutlak galibiyet bekliyordu. Reşadiyespor, taraftarlarının büyük desteğiyle üstün oynasa da gol pozisyonlarından yararlanamadı. Adalar Belediyespor ise kontratakla gole gitmeyi amaçlıyordu. Ancak gol sesi gelmedi. İkinci yarıya rüzgar ile başlayan Reşadiyespor, üstün oyununa karşın rakip kaleciyi geçemedi. Golsüz biten maç sonunda Marmara Adalar Belediyespor, şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladı. Maçın ardından çıkan olaylarda Reşadiye taraftarı bir kişi aldığı darbe ile Gönen Devlet Hastanesi´nde tedavi altına gözetim altına alındı,
Öte yandan yine Marmara Grubu 1. Amatör Lig´e dahil maçta Hasanbeyspor, kendi evinde, lig sonuncusu Ocaklarspor´u 2-1 yendi.
Grupta toplu sonuçlar şöyle:
Hasanbeyspor-Ocaklarspor: 2-1
Reşadiyespor-Marmara Adalar Belediyespor: 0-0
Kızıksaspor-Sanayispor: 2-3
Paşaçiftlikspor-Tayfunspor: 1-1
Sarıköyspor-Gönen Karşıyakaspor: 1-1
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: REŞADİYESPOR ADALAR SPOR
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı