Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Rektör Prof. Dr. Özdemir, yeni öğrencilerin heyecanını paylaştı

Rektör Prof. Dr. Özdemir, yeni öğrencilerin heyecanını paylaştı

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi´ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerin heyecanına Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir de ortak oldu. Öğrenci işlerinde yeni öğrencileri karşılayarak kutlayan Özdemir, üniversite yaşamlarında başarılar diledi.

Bandırma´nın, insanların huzur içinde yaşadıkları güvenli bir kent olduğunu belirten Rektör Özdemir, ?Sizler artık bizim çocuklarımızsınız. Bugün adımını attığınız bir yolu hep birlikte, başarıyla yürüyeceğiz. Bu noktada aileler de, çocuklarını burada bırakıp gönül rahatlığı içinde dönebilirler. Biz, üniversite olarak öğrencilerimize sadece eğitim vermiyoruz. Onları aynı zamanda yaşama da hazırlıyoruz. Aramıza yeni katılan öğrencilere ?hoş geldiniz´ diyor, eğitim-öğretim yaşam-larında başarılar diliyorum? dedi.
Bu arada, Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi´ne kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler ve ailelerine yardımcı olmak amacıyla stant kuruldu. Kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere üniversite ile ilgili çeşitli bilgiler verilerek, üniversiteyi tanıtıcı materyaller dağıtıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli