Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

PTT Başmüdürü öğrencilerin yeni eğitim yılını kutladı

PTT Başmüdürü öğrencilerin yeni eğitim yılını kutladı

PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan ve İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, BENGİ Projesi okul ziyaretleri kapsamında Altıeylül Edip Gürcün İlkokulu´nda idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyarette PTT Başmüdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler öğrencilere takdim edilirken, PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan şöyle konuştu: ?Hem yeni eğitim-öğretim yılını kutlamak hem de böyle bir kurumsal buluşmayı sağlamak amacıyla bugün Altıeylül Edip Gürcün İlkokulu´ndayız. İşimiz gereği birçok etkinlikte yer alıyoruz ancak yaptığımız hiçbir etkinlik beni bugünkü kadar mutlu etmedi. Yeni eğitim-öğretim yılının tekrar hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor derslerinizde başarılar diliyorum.?
İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız´da ?Eğitim sadece Millî Eğitim Müdürlüğü´nün işi değil. PTT Başmüdürlüğü´nden Karayolları Bölge Müdürlüğü´ne, Tarım İl Müdürlüğü´nden Orman Bölge Müdürlüğü´ne kadar tüm kurumlarımızın meselesi. Eğitim, bu şehirdeki bütün kurumların birinci önceliği. Bizler, kurumlar arasındaki birlikteliği sağlamak için çaba sarf ediyoruz. İnşallah bu birliktelikler sayesinde güzel noktalara erişeceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli