Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

PTT 178 yaşında

PTT 178 yaşında

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, PTT´nin 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle Balıkesir PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.


PTT´nin millî mücadele döneminden günümüze önemli gelişmeler gösterdiğini ifade eden Vali Yazıcı, PTT çalışanlarına yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.
Bundan sonra da PTT´nin en iyi şekilde çalışmalarına devam edeceğine inandığını söyleyen Vali Yazıcı, "PTT teşkilatı ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir. PTT teşkilatı değişen ve gelişen şartlara göre kendisini sürekli yenileyen bir kurumdur. Son yıllarda birçok alanda PTT tarafından vatandaşımıza sunulan hizmetlerin kalitesinin gelişerek arttığını görmekteyiz. Bankacılık faaliyetlerinden, kargo gibi daha birçok konuya kadar PTT´miz her türlü hizmetleri yapmaktadır. Bu hizmetleri ilimizde yürüten başta Başmüdürümüz olmak üzere PTT personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. PTT´nin 178. kuruluş yıldönümünü kutluyorum." dedi.
Ziyarette konuşan PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan ise, PTT´nin çalışmaları hakkında Vali Ersin Yazıcı´ya bilgi vererek, kuruluş yılı kutlamaları kapsamında düzenlenecek etkinlikleri aktarıp, PTT ailesinin her ferdinin, geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda da aynı şevk ve heyecanla görevini yerine getirme gayreti içinde olacağını, yaşanan gelişim ve değişimin her zaman daha ileriye taşınacağını dile getirdi.
Haber Berkezi



Anahtar Kelimeler: yaşında
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı