Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Protokolden hastaneye ziyaret

Protokolden hastaneye ziyaret

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi dün ilçemiz protokolünü ağırladı.

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi dün ilçemiz protokolünü ağırladı. 
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, Erdek  Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`ni ziyaret etti.
Hastane Başhekimi Uz.Dr. Oğuz Çatal tarafından karşılanan heyet başhekimin odasında bir süre görüştü.
Uz.Dr. Oğuz Çatal, protokole hastanenin son durumu hakkında brifing verdikten sonra, ilçeye yapılan böyle bir modern binanın Erdek`e hastane hizmet binası olarak kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.   
Hastanenin çözüm bek leyen eksiklikleri olduğunu anlatan Çatal, bu eksikleri gelen yardımlarla çözmeye çalıştıklarını belirtti.
Yapımı geçen yıl tamamlanarak hizmete giren hastanenin ihtiyaçları ve eksikleri hakkında hastane başhekiminden bilgi alan ilçe protokolü ihtiyaçların bir an önce giderilerek hastanenin tam teşekküllü hizmet verebilmesi için hale getirilmesi için gereken çabayı gösterecekleri sözünü verdi.
Hastane başhekimine, hastanede tedavi gören hastaları sık sık ziyaret edeceğini belirten Belediye Başkanı Aysan, beraberinde İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız ve AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay ile birlikte hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.
Böbrek hastaları diyaliz ünitesi kuranlara minnettar
Hasta ziyaretinde hayırsever vatandaşların yardımları ile alınan diyaliz makinelerine bağlı olarak tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan Kaymakam İsmail Kaygısız, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay`a, tedavi gören böbrek hastaları, "Burada sanki kendi evimizde gibi rahatız. Geçmiş yıllarda Bandırma`da gidip tedavimizi yaptırıyorduk. Hastanemize bu makineleri bağışlayanlardan Allah razı olsun hepsine minnettarız" açıklamasında bulundular.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli