Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Projelerini halka danışarak yerine getiriyor

Projelerini halka danışarak yerine getiriyor

Gönen İlçesinin ünlü meydanı Plevne Alanında yapılan düzenlemeye esnaf tam not verdi.

Gönen İlçesinin ünlü meydanı Plevne Alanında yapılan düzenlemeye esnaf tam not verdi.
Plevne Cami ve Meydan düzenlemesinde Plevne halkının görüşlerini alan, Karşıyaka Düğün Salonun yer tespiti konusunda Karşıyaka Mahalle halkının isteğini ön planda tutan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, eski Oya Pazarındaki meydan düzenlemesiyle ilgili de çarşı esnafının taleplerini dinledi.
Meydan düzenlemesiyle birlikte çarşıya hareketlilik geleceğine inandıklarını belirten esnaf, "Ömer Seyfettin Meydanından sonra Oya Pazarındaki düzenleme Gönen Çarşısına nezih bir hava katacak" dedi.
Yakar: "Şehirler meydanlarıyla anılır" 
Her fırsatta meydanların bir kent için önemine vurgu yapan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Yıldız Meydandan sonra Plevne Meydanı da yenilenerek, Gönen`in çehresine farklı bir hava katarken, şehir içindeki düzenleme çalışmalarıyla hem esnafın hem de halkın takdirini kazandığını öne sürdü.
Plevne Cami ve Meydan düzenlemesinde Plevne Mahalle halkının görüşlerini alıp, vatandaşın istediği doğrultusunda düzenlemeye giderek, Plevne halkının desteğini alan Başkan Yakar, Karşıyaka Düğün Salonun yer tespitinde de Karşıyaka Mahalle halkının talebini göz önüne almıştı. Farklı yaklaşımıyla dikkat çeken Gönen Belediye Başkanı Yakar, Ömer Seyfettin Meydanında ki düzenleme sonrasında eski Oya Pazarının bulunduğu alanda da üst yapı çalışmaları başlattı. Çarşı esnafını ziyaret ederek, meydan düzenlemesi sonrasında nelerin yapılması gerektiğiyle ilgili esnafın görüşlerini dinleyen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`a, esnaftan destek geldi.
Düzenlemeyle birlikte çarşı merkezin modern bir görüntü kazanacağını belirten esnaf, son 10 yıl yapılan hizmet ve kazandırılan yatırımlarla Gönen`de farklı bir hava oluştu. Yaptığı hizmetlerden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz" dediler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli