Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Pompalıyla intihar teşebbüs etti

Pompalıyla intihar teşebbüs etti

Erdek´te seyyar pazarcılık yapan bir şahıs intihar teşebbüsünde bulundu.

Bunalıma giren pazarcı pompalı tüfekle canına kıymak istedi.

Erdek´te seyyar pazarcılık yapan bir şahıs intihar teşebbüsünde bulundu.

Erdek İlçesi Düzler Bölgesinde meydana gelen olayda Erdek´te pazarcılık yapan 52 yaşındaki Hüseyin A. pompalı tüfekle çenesine ateş etti. Ağır yaralanan ve Bandırma Devlet Hastanesi´ne sevk edilen Hüseyin A.´nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; aslen Edremit´li olduğu öğrenilen ancak ilçemizde ikamet eden Hüseyin A. dün öğleden 17.15 sularında aracıyla Erdek Bandırma karayolu Düzler Bölgesinde yer alan sahile giderek tek başına alkol almaya başladı. Bir süre aracın içerisinde alkol alan H.A. daha sonra aracında bulunan pompalı tüfeğini de yanına alarak kumsala indi. Bir süre sonra pompalı tüfeği çenesine dayayan 1965 doğumlu Hüseyin A. tetiğe basarak yere yığıldı. Silah sesini duyan çevrede bulunan vatandaşlar hemen 112 Acil Sağlık ekiplerini arayarak durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen Acil Sağlık ekipleri Hüseyin A.´ya yaptıkları ilk müdahalenin ardından Bandırma Devlet Hastanesi´ne götürdü. Ağır yaralı olarak tedavi altına alındığı bildirilen H.A´nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı tahkikatın ardından savcılığın intihar olayı ile ilgili soruşturma başlattığı kaydedildi.

Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli