Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Polisten şafak operasyonu

Polisten şafak operasyonu

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Edremit KOM Grup Amirliği Görevlileri Uyuşturucu Operasyonu Yaptı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve Edremit KOM Grup Amirliği görevlilerince, Edremit ilçesinde helikopter destekli ve 4 Adet uyuşturucu madde arama köpeği ile uyuşturucu operasyonu yapıldı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Edremit KOM Grup Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda, Edremit-İbrahimce Mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 35 şüphelinin yakalanmasına yönelik olarak 14 Mart Salı günü helikopter destekli yapılan operasyonda şüphelilere ait 29 adreste arama yapıldı.
Yapılan operasyon kapsamındaki aramalarda 160 adet Ecstasy hap, 40 adet satışa hazır fişek halinde getirilmiş halde olmak üzere 300 gram esrar maddesi, 2 gram Skunk maddesi, 155 gram sentetik kannabinoid Bonzai maddesi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1770 TL para ele geçirildi.
Uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilerden 1 şüphelinin daha önceki tarihlerde Ayvalık ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandığı, yine 1 şüphelinin ise Edremit İlçesinde bayan öğretmenin öldürülmesi olayının faili olarak yakalandığı ve tutuklandığı tespit edildi.
Düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheli hakkında adli tahkikata başlandı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Polisten şafak operasyonu
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı