Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Polisler; Kaymakam ve Belediyeyi ziyaret etti

Polisler; Kaymakam ve Belediyeyi ziyaret etti

Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü ve Polis Haftası kutlamalarına başlandı. Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Erdek İlçe Emniyet Müdürü M. Hakan Zorlu beraberindeki polislerle birlikte Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısızı makamında

Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü ve Polis Haftası kutlamalarına başlandı.
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Erdek İlçe Emniyet Müdürü M. Hakan Zorlu beraberindeki polislerle birlikte Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ı makamında ziyaret etti.
Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünde, Erdek İlçe Emniyet Müdürü M. Hakan Zorlu beraberindeki polis memurlarıyla birlikte Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ı ziyaret ederek çiçek sundu. 
İlçemizdeki huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm polislerimizi tebrik eden Kaymakam İsmail Kaygısız, fedakâr Türk Polislerinin gününü kutladı.
Erdek İlçe Emniyet Müdürü M. Hakan Zorlu`da, polislerimize verdikleri destek ve katkılarından dolayı Kaymakam Kaygısız`a teşekkür etti.
İlçe Emniyet Müdürü Zorlu, belediye de
Erdek İlçe Emniyet Müdürü M. Hakan Zorlu, Polis Teşkilatı`nın kuruluşunun 168. Yıldönümü nedeniyle Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı makamında ziyaret etti.
Emniyet Müdürü Zorlu,  belediye başkanına "Erdek`te faaliyetlerimizi yürütmek için gerekli desteğin sağlanmasında bizlere destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim" dedi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ise polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayarak, "Polis merkezi tam bir ekip çalışması ruhuyla cansiperane görev yapıyor. Toplumun huzuru ve güvenliği için çalışan polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu