Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Polisin ele geçirdiği araçta ağır yaralı bir kişi çıktı

Polisin ele geçirdiği araçta ağır yaralı bir kişi çıktı

Karacabey ilçesinde, polisin kovaladığı araç içinden, silahla vurulmuş bir kişi çıktı.

Karacabey ilçesinde, polisin kovaladığı araç içinden, silahla vurulmuş bir kişi çıktı.
Bandırma ilçesinde silahla yaralama olayına karıştığı iddia edilen 10 AHT 70 plakalı aracın Karacabey`e geleceği ihbarını alan polis ekipleri ilçe girişinde yolu kesti. 
Otogar girişi ve Soğan Pazarı kavşağında polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya devam eden araçla polis ekipleri arasında bir süre kovalamaca yaşandı.
Canbolu Köprüsü altında polisin etrafını çevirerek müdahale ettiği araç sürücüsü Ş.G. (31) etkisiz hale getirildi. Ş.G.`yi gözaltına alan ekipler, araç içinde bacağından vurulmuş ve başından yaralanmış bir kişi daha olduğunu gördü. 
Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karacabey Devlet Hastanesine sevk edilen Fatih Ö. (33), ilk ifadesinde tanımadığı biri tarafından vurulduğunu ve yanında bulunan Ş.G.`nin kendisini kurtardığını söyledi. 
Karacabey Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından durumu ağırlaşan Fatih Ö. (33) Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.
Polis ekipleri çevrede yaptıkları araştırmada, otların arasına atılmış iki adet tabanca bulurken, arabada yapılan aramada ise bir adet sopa, bir miktar ziynet eşyası ile 230 dolar para ele geçirildi.
Hakkında arama kararı bulunan Ş.G., Bandırma`dan gelen polis ekiplerine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı