Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Plevne Camisi kutlu doğumla açılıyor

Plevne Camisi kutlu doğumla açılıyor

Gönen Belediyesinin öncü lüğünde hayırsever vatandaşların katkısıyla yapılan Plevne Camisi, 19 Nisan Cuma günü ibadete açılıyor.

Gönen Belediyesi`nin öncü lüğünde hayırsever vatandaşların katkısıyla yapılan Plevne Camisi, 19 Nisan Cuma günü ibadete açılıyor.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, caminin yapılmasında emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür ettiğini söyleyip, çevre düzenlemesine bir ay içinde başlanacağını açıkladı.
Gönen Belediyesinin öncülüğünde hayırsever vatandaşların katkısıyla ilçeye kazandırılan Plevne Camisinin, Gönen`in en büyük üçüncü camisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Yakar, "Gönen Belediyesi ile halkımızın işbirliğinde Gönen`e çok önemli bir dini tesis kazandırdık. Aynı anda 1500 kişinin ibadet yapabileceği Plevne Camimiz, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 19 Nisan Cuma günü halkımızın ibadetine açılacak" dedi.
Çevre düzenlemesine de bir ay içinde başlanacağını kaydeden Belediye Başkanı Yakar, "Plevne Mahalle halkımıza da desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı