Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Platform yeniden toplanıyor

Platform yeniden toplanıyor

Erdek Körfezi Dayanışma Platformu, bir süre ara verdiği çalışmalarına, 2017 yılı plânlamasını gözden geçirerek yeniden başlıyor.

Erdek Körfezi Dayanışma Platformu, bir süre ara verdiği çalışmalarına, 2017 yılı plânlamasını gözden geçirerek yeniden başlıyor.
Platformun geçici sözcüsü Dr. Kadir Dadan, yeni dönemde, platformun kuruluş bildirgesinde de belirtilen, bölgemizde dünya çapında tohum, fide geliştirme enstitüsünün kurulmasına yönelik talebin kamuoyu tarafından kavranıp benimsenmesi için çaba gösterileceğini, bu amaçla ilk aşamada, daha önce ?Ocaklar Derneği? ve ?Bizim Çocuklarımız Sanat, Kültür ve Doğa Derneği? birlikteliği kapsamında yürütülen ?Elden Ele, Nesilden Nesile? projesinin genişletilerek, bölgede yayılmasına çalışacaklarını ifade etti.

Dadan, ayrıca Erdek Körfezi´nde balıkçılığın geliştirilmesi, Kapıdağ´da bağcılık ve şarapçılık zemininin yeniden kurulması, kimya sektöründe istihdam politikaları ve midye çiftliklerinin körfeze etkileri konularında da çalışmalar yürütüleceğini açıkladı. Erdek Körfezi Dayanışma Platformu geçici sözcüsü Dr. Kadir Dadan, 16 Şubat 2017 Perşembe günü, saat 18.00´de, Serhat İlleri Derneği lokalinde gerçekleştirilecek platform meclisi toplantısında yeniden bir araya gelineceğini belirtti.
Platform, Erdek´teki sivil toplum kuruluşları tarafından kurulmuştu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Platform yeniden toplanıyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false