Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek Körfezi Dayanışma Platformu toplandı

Erdek Körfezi Dayanışma Platformu toplandı

Erdek Körfezi´ndeki yeni gelişmeleri görüştüler

Erdek Körfezi Dayanışma Platformu toplandı.
?Serhat İlleri? Erdek Şubesi lokalinde, platform sözcüsü Dr. Kadir Dadan´ın başkanlığında toplanan platform yürütme kurulu, Erdek Körfezi´ndeki son gelişmeleri görüştü. Dadan, gazetemize şu bilgiyi verdi:
?Yaz dönemi boyunca bir araya gelemedik. Şimdi, Erdek Körfezi´nde yer alması planlanan ağır metal ve petro kimya tesisleri konusunda yeni gelişmeler var. Bu arada ?Marmara Ana Metal´ şirketinin, ilan edilmiş organize sanayi bölgesi dışında Beyköy ve Bezirci´deki bir alana sanayi tesisi kurmak için girişimlerde bulunuyor. Bu konuda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne başvurarak, imar planı değişikliği istediler. Bu istek, meclisin imar komisyonuna gönderildi. Bu girişime karşı neler yapabileceğimizi kararlaştıracağız. Ayrıca, körfezde yaşanan yeni gelişmeler konusunda da neler yapabileceğimizi tartışarak yeni bir yol haritası çizeceğiz. Bu arada, önümüzdeki günlerde Bandırma´da da bir toplantı yapacağız.?
Haber : Önder Balıkçı



gürcan yayıkçı
4.10.2017 10:06:45
Kısıtlı imkanlarlarla bizlerin geleceğini kurtarmak için çabalayan bu insanlara binlerce kez teşekkür eiyorum. Dünyada kendi denizine kötülük apmak için çalışan ülkeler arasında ilk sıraları alırız. Bırakın şu cennet gibi sahillerimiz denizlerimiz gelecek nesillerede kalsın.

Anahtar Kelimeler: Platform toplandı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli