Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Plakasız motorlar toplanıyor

Plakasız motorlar toplanıyor

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan ruhsatsız, plakasız veya plakası okunmayan motosikletleri topluyor.

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan ruhsatsız, plakasız veya plakası okunmayan motosikletleri topluyor.
İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan bir polis ekibi, sokak sokak, cadde cadde dolaşarak, parkta, bahçede, kaldırımda, gördükleri her motosikleti kontrol ediyor. Plakası olmayan motosikletler hazırda bekletilen çekiciye yükleniyor ve otoparka çekiliyor. Sahipleri tarafından ruhsat çıkarılması ve plakalarının alınmasından sonra teslim ediliyor.
İlçede kontrollerin arttırılması halkın memnunluğu ile karşılanırken dün yapılan kontrollerde 10’un üzerinde plakasız faturası kesilmemiş yeni motorların olduğu görüldü.
Erdek Emniyet ekiplerinin yaptığı açıklamada plakasız motosiklet kullanımının arttığı vurgulanırken ‘İlçemizde plakasız motosiklet kullanımı son zamanlarda çok artmıştır. Bu plakasız motosikletler kazaya karışıp kaçabiliyor ya da bir hırsızlık suçunda kullanılabiliyor. Biz bu sürücüleri tespit edemiyoruz, plakası olmayan motosiklet sürücüleri hem devlete vergi vermeyerek devletimizi zarara uğratıyor hem de evrakları tam bilinçli motosiklet sürücülerine haksızlık yapmış oluyorlar.’ diyerek denetimlerin artarak devam edeceğini söylediler.
Haber : Tuncay Ertan



ragıp erkman
1.02.2015 15:10:53
bırde motorların eksozundan o gurultulu ses eksozları olan motorlar toplasanız cok ıyı olur alahattın mahlesınde kucuk cocukların kullandığı motorlar var onlarda ılgılensenız

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false