Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Petrol-İş’ten ikinci iftar

Petrol-İş’ten ikinci iftar

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesi, üyelerine ikinci iftarı da verdi.

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesi, üyelerine ikinci iftarı da verdi.
İftarın ardından konuşan Petrol İş Sendikası Bandırma Şubesi Başkanı İlyas Satırlı, pandemiden tüm dünyanın etkilendiğini, ancak bu dönemin, emeğin değerini bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bu dönem, emeğe rol biçenlerin haksızlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Hidrojen peroksit, BAGFAŞ ve Eti Maden dahil 4 toplu-iş sözleşmesi imzaladık. Şu anda ülkemiz büyük bir ekonomik kriz içinde bulunuyor. Bu krizden de güçlenerek çıkacağımızı umuyorum.”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutlayan Satırlı, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına tüm üyeleri davet ederek, “1 Mayıs Pazar günü yürüyüşümüz, saat 11.00’de, İDO’nun önünden başlayıp cumhuriyet meydanına kadar sürecektir. Meydanda sorunlarımızı ve sıkıntılarımız anlatacağız. Ellerimizde Türk ve Petrol-İş bayrakları ile bu etkinliğimize katılmanızı bekliyorum” dedi.
Satırlı, iftar yemeklerinin düzenlenmesine katkı sağlayan Petrol-İş Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan Çetin ve Gökhan Yavaş ile fabrikaların işçi temsilcilerine de teşekkür etti.
Yemekte Kuran-ı Kerim tilaveti de verildi.
Haber : Önder Balıkçı
 



Anahtar Kelimeler: Petrol-’ ikinci iftar
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı