Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Petrol-İş Şube Başkanı Kayan: ?Eski despot yönetim, yerini güler yüzlü yönetime bıraktı?

Petrol-İş Şube Başkanı Kayan:  ?Eski despot yönetim, yerini güler yüzlü yönetime bıraktı?

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, ?Eti Maden İşletmeleri Bor ve Asit Fabrikası´nda artık anlayış değişti.

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, ?Eti Maden İşletmeleri Bor ve Asit Fabrikası´nda artık anlayış değişti. Eski despot yönetim, yerini insana değer veren yönetime bıraktı? dedi. Bu anlayış nedeniyle Eti Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serkan Keleşer ile Genel Müdür Yardımcısı Özgür Saç´a teşekkür eden Kayan, ?Güler yüzle yaklaşılan, hoş tutulan her işçi daha verimli olur. Bu durum Bandırma için de geçerlidir. İşçi kardeşlerimiz, üstlerine düşen tüm görevleri en iyi şekilde yerine getirme çabası içinde bulunuyor? diye konuştu.
Hâlen 520 üyeye sahip bulunduklarını, yakında 78 yeni üyenin yanı sıra iki ay sonra 33 işçinin daha şubelerine üye olacağını belirten Kayan, şunları söyledi:
?Yalnız bugünkü hükümet değil, yıllardan beri tüm hükümetler, işçileri bölerek haklarını almalarını engelliyorlar. Oysa yapılacak uygulama, tüm işçi konfederasyonlarının tek çatı altında toplanmasından geçer. Üç milyon işçi, aynı çatı altında toplanarak üretimden gelen güçlerini birleştirseler, haklarını çok daha iyi savunurlar.? Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli