Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Pes! Sonunda bunu da gördük

Pes! Sonunda bunu da gördük

Erdek´te, Tunceli şehitlerimiz için yapılan ?lokma hayrı? cezalandırıldı.

Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, ilçemiz Havuzlu Meydan´da, Tunceli´de helikopter kazasında şehit düşen güvenlik güçlerimizin hayrına düzenlenen ?lokma hayrı?na ceza kesti.
Erdek Belediye Meclisi´nin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız tarafından, Tunceli´de helikopter kazasında şehit düşen 12 güvenlik görevlimiz için ?lokma hayrı?nda bulunuldu.

Şehitlerimiz için yapılan ?lokma hayrı? devam ederken, Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, "Belirlenen Yerler Dışında Lokma Hayrı Yapmak" kabahat fiilini bahane ederek ceza kesti.
Cezanın ardından vatandaşlar belediyeye büyük tepki gösterdi.
?Lokma Hayrı?nın bir ticaret olmadığını dile getiren vatandaşlar, ?Burada ticaret yapılmıyor ve herhangi bir şey satılmıyor. Allah rızası için hayır yapılıyordu. Kaldı ki yıllardır Havuzlu Meydan´da lokma hayrında bulunulur. Ne değişti de, Allah´ın rızası için yapılan hayra ceza kesildi. CHP´li Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, kişisel hesaplarını, hayır yapılan yerlere yansıtmasın.? diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Haber : Taygun Ertan



Nesrin Cimen
22.04.2017 17:05:08
Büyük bir ihtimalle lokma dagitimin kurallari Belediye Meclisi, veya kural koyucular tarafindan tartisilmis ve konulmustur. Zannederim ki bir yanlislik sonucunda bu ceza verilmistir. Cünkü Meclis Üyemizin bilgisi olsaydi zannederim ki kendileri de meclisin veya tartisilmis olan kararin arkasinda dururdu. Buradan bir huzursuzluk cikarmanin bir anlami yoktur.

Anahtar Kelimeler: Sonunda bunu gördük
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli