Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Pekel, gazetecileri çok sevdiğini açıkladı

Pekel, gazetecileri çok sevdiğini açıkladı

Bandırma Belediyesinin CHPli Başkanı Sedat Pekel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde yaptığı açıklamada, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmasında Sizleri Çok Sevdim dedi.

Bandırma Belediyesi`nin CHP`li Başkanı Sedat Pekel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nde yaptığı açıklamada, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmasında `Sizleri Çok Sevdim` dedi.
Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nde yerel basın mensupları ile bir araya geldi. 
Pekel, Bandırma`daki yerel gazetecilere, "Hayam Restaurant"ta bir yemek verdi. 
Pekel, yemekte yaptığı konuşmada, ülkemizdeki gazeteciliğin zor bir zenaat durumuna geldiğine dikkati çekerken, şunları söyledi:
"Günümüzde gazeteciler, uydurma suçlarla cezaevlerine giriyor. Tek sesli  basın ve yandaş gazeteci yaratma, bilgilerin örtülmek istenme, suiistimalleri örtme çabaları sürüyor. Bu ortam ve koşullarda, büyük bir özveriyle hizmet veren yerel basının çalışmaları da övgüye değer. Yerel basın çalışanlarıyla her zaman çok iyi ilişkiler kurmaya çalıştım. Sizleri gerçekten çok sevdim. Yerel basınla kurduğum bu güzel iletişimin bir milat olup, benden sonra da süreceğine inanıyorum."
Geceye, Bandırmalı, 10 yıllık sanatçı Hasan Tosun, şarkılarıyla renk kattı. Yine, gecede seslendirdiği şarkılarla, BANSES Gazetesi muhabiri Tufan Dalgıç da alkış topladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı