Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Pehlivanlar Bandırma´da buluşuyor

Pehlivanlar Bandırma´da buluşuyor

Bandırma Belediyesi organizasyonunda bu yıl ikinci kez düzenlenecek 17 Eylül Yağlı Pehlivan Güreşleri yarın saat 11.00´de başlıyor.

Bandırma Belediyesi organizasyonunda bu yıl ikinci kez düzenlenecek 17 Eylül Yağlı Pehlivan Güreşleri yarın saat 11.00´de başlıyor.
Yağlı güreşlerin yapılacağı alanı Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş ve Bandırmalı Pehlivan Hasan Zeybek´le birlikte gezerek inceledi.
Ata sporumuz yağlı güreşlerin yeniden popülaritesini kazanması için çalışmaların sürdürdüğünü belirten Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?Üç kuşak başpehlivan olan Acar´ların heykellerini yaparak Bandırma Meydanına koyduk. Bu değerlerimizin herkes tarafından bilinmesini istedik. Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz 17 Eylül Bandırma Yağlı Güreşlerinin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Geçen yıl çok olumlu tepkiler aldığımız güreşlerin her yıl tekrarlanmasını ve Türkiye´de önemli güreşlerden biri olmasını istiyoruz. Bu nedenle de güreşlerimize Türkiye´nin en iyi güreşçilerini getiriyoruz. Düzenlediğimiz bu güreşlerle çocuklarımıza yeni ufuklar ve yeni hedefler açıyoruz. Ben inanıyorum ki bu güreşler sayesinde Bandırmamızdan yeni pehlivanlar çıkacak ve adlarını tüm Türkiye´ye duyuracaklar. Çünkü bölgemiz bugüne kadar çok pehlivan yetiştirmiştir? dedi.
Bandırmaspor antreman sahasında düzenlenecek güreşlere gitmek isteyen vatandaşlar için saat: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 saatleri arasında Belediye Nikah Salonu önünden güreş alanına Bandırma Belediyesi tarafından ücretsiz otobüs seferleri yapılacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı