Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

PEDALLAR CUMHURİYET İÇİN ÇEVRİLDİ

PEDALLAR CUMHURİYET İÇİN ÇEVRİLDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bisiklet Turu düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet Turu’na katılmak isteyen birçok bisikletçi, Kurtdereli Spor Salonu önünde buluştu. 
100. Yıl coşkusunun zirveye çıktığı Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bisiklet Turu etkinliği, gençlerin, bisiklet severlerin ve il protokolünün katılımı ile gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı'nda düzenlen çelenk sunma töreninin hemen akabinde Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu'nun startıyla başlayan 15 km lik parkur, BBB Kent Konseyi önünde sona erdi.
Yoğun ilginin yaşandığı etkinlikte her yaş grubundan yüzlerce sporcu 100. Yıla özel t-shirtleriyle ve kırmızı beyaz bayraklarla süsledikleri bisikletleriyle caddelerde muhteşem bir görüntü oluşturdu. 
Bisiklet Turu sonrasında düzenlenen ödül töreninde; Cumhuriyetimizin 100. Yılı için pedal çeviren katılımcılar arasından çekilen kurada kazananlara, hediye bisikletleri ve kaskları il protokolü tarafından takdim edilirken, tüm katılımcılara da Anı Madalyası verildi. 



Anahtar Kelimeler: PEDALLAR CUMHURİYET ÇEVRİLDİ
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı