Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Pazar yeri parselleri kura ile belirleniyor

Pazar yeri parselleri kura ile belirleniyor

Bandırma'da geçici olarak İhsaniye ve Günaydın Mahallelerindeki Cumartesi pazarının eski yerinde kurulacağı cadde ve sokaklarda görevlilerce yürütülen çalışmalarla çizilen parseller hak sahiplerini kura ile teslim edilecek.

Bandırma’da geçici olarak İhsaniye ve Günaydın Mahallelerindeki Cumartesi pazarının eski yerinde kurulacağı cadde ve sokaklarda görevlilerce yürütülen çalışmalarla çizilen parseller hak sahiplerini kura ile teslim edilecek.
Buna göre 21 Ağustos 2014 Perşembe saat 09.00’da Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm üyelerin hazır bulunacağı kura çekimi ve arından aynı gün saat 11.00’da Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm üyelerin katılacağı kura çekimi gerçekleştirilecek. Bu kura çekiminin ardından 22 Ağustos 2014 Cuma günü saat 10.00’da Ayakkabı ve Kunduracılar Odası Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm üyelerinin katılacağı kura çekimi, son olarakta aynı gün saat 11.00’da Tuhafiyeciler Odası Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm üyelerin katılacağı kura çekimi gerçekleştirilerek geçici Pazar yerinde parsellerin sahipleri belirlenmiş olunacak.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli