Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Payal: 80 üyemiz D4 belgesini aldı

Payal: 80 üyemiz D4 belgesini aldı

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, 83 şoför esnafının D4 belgesi başvurusu yaptığını söyleyip, 80inin belgelerini aldığını, 3 kişinin ise eksik evrak nedeniyle beklediğini ifade etti.

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, 83 şoför esnafının D4 belgesi başvurusu yaptığını söyleyip, 80`inin belgelerini aldığını, 3 kişinin ise eksik evrak nedeniyle beklediğini ifade etti.
Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Payal, köylerden ilçeye minibüs ve midibüslerle yolcu taşımacılığı yapan şoförlerden 80 kişinin D4 belgesini aldığını, 3 üyenin de eksik evrak nedeniyle beklediğini belirtti.
Köyden kente yolcu taşımacılığında, daha önce Y türü belgesi olan minibüs ve otobüslerin D4 Belgesi`ne dönüştürülmesi çalışmaları, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından tamamlanarak, D4 belgesi almayan 3 üyesi kaldı. Daha önce, 83 adet Y Belgeli üyenin belgeleri için, Bursa Ulaştırma Bölge Müdürlüğü`ne müracaat ederek D4 belgelerinin bizzat işlemlerini yaptıran Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası, belge değişim işini tamamladı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli