Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Parlementerlerimiz de Kocapabuça Taziyede Bulundular

Parlementerlerimiz de Kocapabuça Taziyede Bulundular

Bandırmanın olduğu kadar çevre il ve ilçelerde de Fevzi Baba - KOCABAPUÇ FEVZİ olarak anılan, sevilen, sayılan yenilikleri ve doğa ile birlikte vatanını ve Bayrağını da çok seven Fevzi ÇAKMAKın ani vefatı tüm sevenlerini üzdü.

Bandırma`nın olduğu kadar çevre il ve ilçelerde de `Fevzi Baba` - `KOCABAPUÇ FEVZİ` olarak anılan, sevilen, sayılan yenilikleri ve doğa ile birlikte vatanını ve Bayrağını da çok seven Fevzi ÇAKMAK`ın ani vefatı tüm sevenlerini üzdü. Açılan taziye yerine ve anı defterine yüzlerce insan duygu ve düşüncelerini gelerek bizzat aktardılar.
Bu arada dün akşam saatlerinde (17 Kasım) kentimize gelen CHP. Grup Başkanvekili Sayın Muharrem İnce, CHP. Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Namık Havutça, Bandırma Belediye Başkanımız Sayın Sedat Pekel de taziye yerine gelerek Kocapabuç'un`un kardeşi, eski müzisyenlerden ve İstanbul`da iş hayatını sürdüren işadamı kardeşi Feyyaz ÇAKMAK`ı ziyaret ederek taziyelerini sunarak başsağlığı dilediler. 
Feyyaz Çakmak da kısa bir açıklama yaparak, cenazeye katılan, çelenk gönderen ve bizzat taziye yerine gelerek başsağlığı dileyen balıkhane esnafına ve  halkımıza da teşekkür etti.
Sayim Alkazak


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı