Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Parke taşlı yollar elden geçiyor

Parke taşlı yollar elden geçiyor

Erdek Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede parke taş döşenmiş alanlarda yerlerinden çıkan taşların yerine yenilerini monte ederken, yıpranmış taşlar yenileriyle değiştiriliyor.

Erdek Belediye Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, ilçede parke taş döşenmiş alanlarda yerlerinden çıkan taşların yerine yenilerini monte ederken, yıpranmış taşlar yenileriyle değiştiriliyor.
Erdek Cumhuriyet Meydanı ve caddeler ile sokaklarda yerinden çıkan ve yıpranan parke taşları belediye personelince kaldırılarak yerine yenileri döşeniyor.
Erdek İlçe merkezinde deforme olan parke taşlı yollar Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılıyor. Ekipler çalışmalarına  ilk olarak şehrin en işlek meydan, cadde ve sokaklarında başladı.
Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde deforme olan parke taşlı yollarda bakım ve onarım yapıyor. Taşların kırılarak derin çukurlar oluşturduğu sokak ve caddelerde bakım çalışmalarını sürdüren ekipler, ilk olarak Cumhuriyet Alanında bulunan Anıt meydanın çevresindeki taşların tamiratını gerçekleştiriyor. Kullanılamayacak derecede olan taşları yenileriyle değiştiren ekipler, çalışmalarını çevre mahalleleri de gezerek eksikleri tespit edip, bakım çalışmalarını sürdürecek.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli