Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Parçalanmaktan son anda kurtuldu

Parçalanmaktan son anda kurtuldu

Lodos fırtınasını etkili olduğu Erdek´te fırtınanın giderek şiddetlenecek haberinden sonra Erdek´li balıkçılar teknelerinin başına koşarak batma tehlikesi geçiren denizdeki teknelerini iskeleye çekmeye başladılar.

Lodos fırtınasını etkili olduğu Erdek´te fırtınanın giderek şiddetlenecek haberinden sonra Erdek´li balıkçılar teknelerinin başına koşarak batma tehlikesi geçiren denizdeki teknelerini iskeleye çekmeye başladılar. Önümüzdeki saatlerde lodosun daha da hızlı eseceğini öğrendiklerini belirten ve 4 metrelik küçük fiber teknesini 5 kişinin yardımıyla rıhtıma çeken Erdek´li amatör balıkçı Mustafa Can Yyakında burada kıyamet kopacak, onun için herkes tedbirini alsın. Ben aldım diğer arkadaşlar da alırsa inşallah bir olumsuzluk yaşanmaz.? dedi.
Rıhtımda patlayan dev dalgalar endişeyle izlenirken teknenin denizden çıkarılışı sırasında bir kedi ve küçük bir köpeğin de tekne kurtarma operasyonunu dikkatle izlemesi ilginç görüntü oluşturdu.
Geçen yıl da aynı yerde lodos fırtınası sırasında 1 deniz restoranı ve 2 balıkçı teknesi parçalanarak batmıştı. Bandırma Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre lodos hızını giderek arttıracağı, saatte 55-60 kilometre hızla esen lodos rüzgârının gün içinde saatte 70 kilometreye kadar çıkacağı bu nedenle denizcilerin tedbirli olması istendi. Haber E. Özcan-T. Erdan



Anahtar Kelimeler: Parçalanmaktan anda kurtuldu
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false