Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Panderma Port Otel açıldı

Panderma Port Otel açıldı

İş dünyasının önemli isimlerinden Şeker Piliç ve Altın Bahçe Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bor, turizm sektörüne Panderma Port Otel ile girdi.

İş dünyasının önemli isimlerinden Şeker Piliç ve Altın Bahçe Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bor, turizm sektörüne Panderma Port Otel ile girdi. Bandırma'da bulunan eski Tekel binasını 2011 yılında Bandırma Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralayan Ali Bor, restorasyonu tamamlanan tarihi binayı butik otel olarak düzenlenen bir törenle hizmete soktu. Deniz ve şehir manzaralı olan otelin 23 odası bulunuyor. Otelin restoran kısmının sorumluluğunu WACS-Dünya Aşçılar Federasyonu Üyesi, Milli Aşçı Şef Arif Aktürk üstleniyor.
Otelin açılışına Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Bandırma İlçe Kaymakamı Ali Mantı, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Aslan, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın ve çok sayıda davetli katıldı. Şeker Piliç ve Altın Bahçe Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bor, Panderma Port Hotel ile farklı bir sektöre adım atmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Panderma Port Hotel'in Bandırma'nın en önemli ihtiyaçları yeme-içme ve konaklama hizmetleri ile kısa zamanda farkını ortaya koyacağını ifade eden Bor, Tarım ve turizm, sanayinin koşuşturmacasından sonra beni dinlendirecek iki alan olacak” dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false