Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Panç´tan, rektör Özdemir´e ziyaret

Panç´tan, rektör Özdemir´e ziyaret

Bandırma Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin CHP´li üyesi Dr. Selim Panç, Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´i ziyaret etti.

Bandırma Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin CHP´li üyesi Dr. Selim Panç, Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´i ziyaret etti. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Panç, şu bilgiyi verdi:
?Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi´nin, Bandırmaya sosyal, kültürel ve ekonomik katkılarının büyük olacağına inanıyorum. Bandırmalılar, üniversitelerinin, Türkiye´nin prestijli üniversiteleri içinde yer almasını istiyor ve umut ediyorlar. Üniversitenin rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´i ziyaret ederek, üniversiteye alınan asistan ve öğretim görevlisi seçiminde liyakata önem verilmediği, ilgili bölümlerdeki öğretim üyelerinin görüşlerinin alınmadığı, görevlendirilecek kişilerin daha önceden belli olup ilanların kişiye özel şekilde yapıldığı duyumlarını paylaştık. Bu yöndeki kaygılarımızı ilettik. Kendileri de, bu konularda azami duyarlılığı gösterdiklerini, bundan sonraki alımlarda daha seçici olacaklarını belirttiler.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Panç rektör Özdemir ziyaret
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false