Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Palmiye Plajında Mavi Bayrak ve A+Ödülü

Palmiye Plajında Mavi Bayrak ve A+Ödülü

Engürü Sahilken Sitesinin Mavi Bayrak ve A + ödülü alması dolayısıyla Palmiye Plajında bir tören düzenlendi.

Engürü Sahilken Sitesinin Mavi Bayrak ve A + ödülü alması dolayısıyla Palmiye Plajında bir tören düzenlendi. Bu törene katılan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, site yöneticilerini çevreye olan duyarlılıklarından ötürü kutladı.
Ayvalık`ta mavi bayraklı plajların sayısı bu sene bir tane daha arttı.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer`in katıldığı bir tören ile resmen açılışı yapılan Palmiye Plajında temizliğin ve kalitenin simgesi olan mavi bayrak göndere çekildi.
Engürü Sahilkent sitesi Başkanı Gürsel Uslu ve site yöneticileri başkan Gençer`e mavi bayrak ve A + ödülüne layık görülen plajı gezdirerek detaylı bilgiler verdi.
Engürü Sahilkent Sitesi`nin plajda yaptığı çevre düzenlemesinin örnek olacak bir davranış olduğunu belirterek; "Sizler burada adeta belediye gibi çalışarak plajında harikalar yaratmışsınız. Buraları çok güzel olmuş" dedi.
Engürü Sahilkent Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Uslu, başkan Gençer`den sahildeki ağaçların sulanması konusunda destek istemesi üzerine Gençer, Ayvalık Belediyesi olarak belirli aralıklarla tankerle su gönderebileceklerini bildirdi.
Palmiye Plajı`ndaki sosyal tesisin işletmeciliğini yapan Murat Sanma; "Öncelikle Sayın belediye başkanımız Rahmi Gencer`e çok teşekkür ederim. Bize bu konuda çok yardımcı oldu. Ayrıca; Engürü Sahilkent Sitesi Başkanımız Gürsel Uslu`ya da çok teşekkür ediyorum. Gürsel Bey`in ciddi anlamda sitemiz ve plajımıza için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak çalışma yaptılar" diye konuştu.
Başkan Gençer, site sakinleriyle uzun süre sohbet ettikten sonra Palmiye plajını dolaştı.
Gencer, Ayvalık Belediyesi`nin çevreyle ilgili projelerinden söz etti.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı