Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Paketlenmiş Et Ürünleri Sektör birinciliği Banvit´e verildi

Paketlenmiş Et Ürünleri Sektör birinciliği Banvit´e verildi

Paketlenmiş Et Ürünleri Sektörünün en beğenilen şirketi Banvit ödülünü aldı.

Paketlenmiş Et Ürünleri Sektörünün en beğenilen şirketi Banvit ödülünü aldı.
İstanbul-Conrad´ta 26 Nisan Çarşamba akşamı düzenlenen Türkiye´nin En Beğenilen Şirketleri ödül töreninde Banvit, ?Paketlenmiş Et Ürünleri Sektör 1.si? olarak ödül aldı.
Capital Dergisi tarafından 16. kez düzenlenen ve sonuçları geçen yıl Aralık ayında açıklanan "Türkiye´nin En Beğenilen Şirketleri 2016" araştırmasının ödülleri 26 Nisan Çarşamba akşamı düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
Spring Professional Türkiye ana sponsorluğun da gerçekleştirilen Türkiye´nin En Beğenilen Şirketleri araştırmasında Paketlenmiş Et Ürünleri Sektör 1.si olan Banvit´in ödülünü şirketin İcra Kurulu Üyesi Nerdin Alp aldı.
Alp, ?Elbette bu ödüle değer görüldüğümüz için tüm Banvit ailesi olarak mutlu ve gururluyuz. Ancak diğer taraftan omuzlarımızdaki sorumluluğun bu ödülle daha da arttığının da bilincindeyiz. Amacımız bizi bu ödüle değer gören iş dünyası temsilcilerinin ve tüketicilerimizin gönlündeki yeri sağlamlaştırmak ve daha da geliştirmek? dedi.
Gecede Türkiye´nin en beğenilen ilk 20 şirketi ve 38 sektörün en beğenilen ilk 3 şirketi açıklandı. Ödül töreninde Türkiye´nin en beğenilen ilk 3 şirketine ve 38 sektörün birincilerine de ödülleri verildi. Araştırma kapsamında iş dünyasını temsilen 500´ün üzerinde şirketten, 1.584 yöneticiye ulaşıldı. 3 ay boyunca saha çalışması süren araştırma, online anket tekniği kullanılarak gerçekleştirildi.
Sonuçlara göre itibarın sırrı tek bir formüle bağlı değil. Araştırmanın zirvesindeki şirketlerin ön plana çıktığı beğenilme kriterleri arasında kurumsal yönetim ilkelerine göre yönetilme,
çalışan memnuniyeti, müşteri memnuniyeti, güvenilir şirket olma, ürün veya hizmet kalitesi, çalışanına sunduğu sosyal imkanlar, haklar ve ücret politikası ve bölgeye, ekonomiye iş gücü ve yatırımları ile katkısı yer alıyor. Şirketler özellikle bu kriterlerde gösterdikleri başarıyla en beğenilenler arasına giriyorlar.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli