Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Öztaylan’ın susuz havuza sahip çıkması istendi

Öztaylan’ın susuz havuza sahip çıkması istendi

Bandırma Belediye Başkanlığı’nı yaptığı dönemde, Bandırma meydanına kazandırdığı havuzla ilgilenilmemesi üzerine vatandaşlar, halen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı olan Cemal Öztaylan’dan havuza sahip çıkmasını istedi

Bandırma Belediye Başkanlığı’nı yaptığı dönemde, Bandırma meydanına kazandırdığı havuzla ilgilenilmemesi üzerine vatandaşlar, halen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı olan Cemal Öztaylan’dan havuza sahip çıkmasını istedi. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisinde olan alanda sahile uygun aydınlatma lambaları yanında çevre temizliği olsun çim ve ağaç bakımı olsun, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin, çalışmaları alkış alırken, içinde 4 çınar ağacının bulunduğu yonca yaprağı şeklindeki süs havuzu 4 yıldan beri susuz bırakılıyor. 
İlçede “süs havuzu” olarak anılan, ancak 4 yıldan bu yana içinde su olmadığı için, vatandaşlar “Susuz havuz olur mu?” diye sorguluyor. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yetkisinde olan süs havuzu çevresinde oturan özellikle emekliler çınar ağacı gölgesindeki havuza, suyunun konulmasını isterken, havuzun susuz görüntüsünden acilen kurtarılmasını bekliyor. 
Bakımı zor oluyor deniliyorsa peki 16 yıl bakımı nasıl yapıldı, şimdi mi zor geliyor?” diye soran vatandaşlar, havuzun 2006 yılında Bandırma Belediyesi eski başkanlarından ve Balıkesir eski milletvekili Cemal Öztaylan’ın zamanında yapıldığını onun için de havuzuna sahip çıkması gerektiğini kaydediyor. 
Haber : Erdem Özcan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı