Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Öztaylan: Ben halkıma hayvan demedim

Öztaylan: Ben halkıma hayvan demedim

AK Parti Balıkesir Mil-letvekili Cemal Öztaylan, hafta başında Bandırma İlk Haber Radyosunun konuğuydu. Öztaylan, çıktığı radyo konuşmasında yaptığı açıklamalarla gündeme yine damgasını vurdu.

AK Parti Balıkesir Mil-letvekili Cemal Öztaylan, hafta başında Bandırma İlk Haber Radyosunun konuğuydu. Öztaylan, çıktığı radyo konuşmasında yaptığı açıklamalarla gündeme yine damgasını vurdu.
Öztaylan yaptığı söyleşi de 2009 yılından bu yana sık sık konuşulan "Hayvanlar" ifadesi ile ilgili merak edilenlere cevap verdi ve bir zat olarak nitelendirdiği kişilerin kendisi ve meclis üyeliğine aday olarak önerdiği kişiler hakkında "hayvan" ifadesi kullandığını ve tanıtım toplantısında ki o konuşma da bu zata göndermek yapmak amacı ile o üslubu kullandığını söyledi. Öztaylan ayrıca bunun belli kişilerin bir tezgahı sonucu, kamuoyuna manipüle edilerek yansıtıldığını iddia etti ve "O" kelimeyi bu tezgahı kuranlara havale etti. Öztaylan, o sözcüğü vatandaşları kast ederek kesinlikle kullanmadığını anlattı.
Kültür Merkezinin yerini geri istiyorlar
Öztaylan, "Bizim Erdek`in İskele Meydanı`na bakan yerde hizmet veren eski hastane yerine modern bir devlet hastanesini yapmak için göbeğimizin bağı çözüldü. Maalesef biz şehrin içine değil. Şehre en yakın olan bir noktaya hastane yapmak için yer aradık ama bulamadık.
Yüksek Kimya Mühendisi Nerime Yüksel`in bağışladığı arsa üzerine kültür merkezi yapılmak üzere 2002 yılında inşaata başlanmış ama bitirilememiş. İnşaat öyle kalmış, Nerime hanım vefat etmiş, şimdi varisleri de bizler burada kültür merkezi istemiyoruz, arsamızı geri istiyoruz diyorlar"
Erdek`i kazanamasaydık 70 ay daha maaş ödenemezdi
Erdek Belediye Başkanlığı seçimini 2 yıl önce kazanılamaması halinde 70 ay daha belediye personelinin maaşlarını almalarının mümkün olamayacağını ileri süren Öztaylan "Ben Erdek`ten evliyim. Bizler Erdek için elimizden gelen ne varsa yaptık ve yapmaya gayrette ediyoruz. Bunları hava atmak için basın yoluyla söylemek gibi bir derdimizde yok. Biz istiyoruz ki, gelişmesi için Bandırma`da 1000 dönüm yere nasıl üniversite kuruyorsak, Erdek`i de sadece yaz aylarında turizmle yaşayan değil, tarımı ve orada yaşayan insanların üretmiş olduğu mallara dayalı sanayisiyle geçinen, bir programlama yapılırsa biz Erdek`inde, Gönen`inde diğer yerlerimizin de hizmetinde oluruz. Kimse merak etmesin Erdek Belediyesi`nin elinden, başta başbakanımız ve milletvekilimiz Edip Uğur tutmasaydı, oradaki insanlar geçmişten kalan 7 aylık maaşlarını değil 70 ay daha maaşlarını alamazlardı."dedi.
Ben halkıma hayvan demedim
"Hayvan" kelimesiyle ilgili soruya da cevap veren Öztaylan " Bakın bu soruyu bu hale getirenleri, bu tezgahı kuran tezgahtarları Allah`a havale ediyorum. O gün çekilen kamera kaydının tamamına bir bakın. Seçim döneminde önünü arkasını, sağını solunu kırparak, aslıyla oynayarak onu televizyonlara yayınlansın diye verenler AK Partiyi batırmak için verenler, Bandırma`da nümayiş yapanlar ve yaptıranlar, Sendikası, Başkanları, adayları dahil sanki öyle demişim gibi yapanları Allah`a havale ediyorum. O demiş olduğum söz onu o şekle getirenlere ithaf olunur." diyerek sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı