Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Özel İdare Kampı huzur evine dönüşüyor

Özel İdare Kampı huzur evine dönüşüyor

Erdek-Edincik çatrağında bulunan Balıkesir Özel İdare Eğitim ve Dinlenme Tesislerinin huzur evi olması için çalışmalar başladı.

Erdek-Edincik çatrağında bulunan Balıkesir Özel İdare Eğitim ve Dinlenme Tesisleri`nin huzur evi olması için çalışmalar başladı.
Mülkiyeti Balıkesir İl Özel İdare Müdürlüğü`ne ait Erdek-Edincik çatrağında bulunan Özel İdare Eğitim ve Dinlenme Tesislerine, Balıkesir İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün huzurevi için talepte bulunduğu belirtildi.
Yaşanan bu gelişmeleri takiben konu hakkında açıklamada bulunan AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, mülkiyeti Balıkesir İl Özel İdare Müdürlüğü`ne ait Erdek-Edincik çatrağında bulunan sosyal tesislerin satışıyla düzenlenen ihalelere bu güne kadar katılımcının olmadığını hatırlattı.
Söz konusu tesislere alıcı çıkmadığı için, Balıkesir İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü`nün bu tesislerin huzurevine dönüştürülmesiyle ilgili bir çalışma başlattığını kaydeden Onay, çalışma sonunda hazırlanacak raporun önümüzdeki günlerde basına açıklanacağını dile getirdi.Bilindiği gibi, Balıkesir İl Genel Meclisi geçtiğimiz aylarda sosyal tesisleri 1 milyon muhammen bedel ile satışı için ihaleye çıkarmış ancak ihaleye katılan olmamıştı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli