Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Özel İdare iptal

Özel İdare iptal

30 Mart 2014 yerel seçimleri ile birlikte Büyükşehir statüsüne giren Balıkesirde, Özel İdare Müdürlüğü ile bağlı birimleri tarihe karıştı.

30 Mart 2014 yerel seçimleri ile birlikte Büyükşehir statüsüne giren Balıkesir`de, Özel İdare Müdürlüğü ile bağlı birimleri tarihe karıştı.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Özel  İdare Müdürlüğü`nün kapatılması nedeniyle, personeline veda yemeği verdi.
Erdek Özel İdare personeli BASKİ`de görevlendirildi
Kapatılan Erdek Özel İdaresi Müdürlüğü`nün, tüm personeli Balıkesir Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü`ne (BASKİ) bağlı Bandırma Belediyesi`nde görevlendirildi.
Veda yemeğinde, Erdek`te uzun yıllar başarıyla görev yapan Özel İdare Müdürü Ayhan İpek, şef Faruk Baykal ve personel Gülderen Baycan, Kaymakam İsmail Kaygısız tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Kurum Amirlerinin katıldığı veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Kaygısız "Erdek Özel İdare Müdürlüğü kurulduğu günden beri ilçemizde büyük hizmetlere imza attı. Yapılan yerel seçimden sonra tüm hizmetler  Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde birleştirilmesinden dolayı, Özel İdare Müdürlükleri iptal edildi. Büyük gayret ve fedakarlıklar la görevini yerine getiren Erdek Özel İdare Müdürlüğü personeline yeni görev yerlerinde başarı ve mutluluklar diliyorum" diye konuştu.
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false