Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Özel İdare Genel Sekreteri Erdek'te

Özel İdare Genel Sekreteri Erdek

Balıkesir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Deniz, önce Bandırma ardından Erdekte incelemelerde bulundu.

Balıkesir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Deniz, önce Bandırma ardından Erdek`te incelemelerde bulundu.
İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları incelemek üzere Bandırma ve Erdek`e gelen Genel Sekreter Hüseyin Deniz, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı ve Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ı makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Deniz`e, Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Ayhan Arık`ta eşlik etti. 
İlk olarak Bandırma Kaymakamı Ali Mantı`yı makamında ziyaret eden Genel Sekreter Deniz, daha sonra İl Özel İdaresi tarafından finansmanı sağlanarak yapılan tarihi niteliğe sahip Kaymakamlık hizmet binasındaki restorasyon çalışmaları hakkında Kaymakam Mantı`dan bilgi aldı. Bandırma Kay makamlık hizmet binasındaki incelemelerinin ardından Erdek`e gelen Genel Sekreter Deniz, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile birlikte Anadolu İmam Hatip Lisesi yapılması için Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen Atatürk İlk Öğretim Okulunda incelemelerde bulundu. İncelemeye AKP Erdek İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Onay`da eşlik etti. 
Burada ki incelemelerinin ardından 2011 yılı içerisinde KÖYDES ödenekleri ile yapımı tamamlanan Çeltikçi Köy yolu asfalt kaplama çalışmasını inceleyen Genel Sekreter Deniz, Kaymakam Kaygısız ve İGM Üyesi Hikmet Onay`dan köylerde yürütülen çalışmalar ve köylerin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. 
Son olarak Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan`ın, Balıkesir`de her ilçeye bağımsız bir anaokulu yapılması yönündeki talimatları doğrultusunda İl Özel İdaresi tarafından 2011 yılında inşaatına başlanan, 100 öğrenci kapasiteli Erdek Reşit Mazhar Ertüzün anaokulunda incelemelerde bulunan Genel Sekreter Deniz, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnşaat çalışmaları tamamlanan Anaokulunun tefrişat çalışmalarının tamamlanması halinde 20 Şubat tarihinde açılmasının planlandığı ifade edildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false