Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Özel Altı Eylül Hastanesi yeniden hizmet veriyor

Özel Altı Eylül Hastanesi yeniden hizmet veriyor

Balıkesir'in en önemli yatırımlarından Özel Altı Eylül Hastanesi 9 Mart 2015 tarihinden itibaren hasta kabulüne başladı.

Balıkesir’in en önemli yatırımlarından Özel Altı Eylül Hastanesi 9 Mart 2015 tarihinden itibaren hasta kabulüne başladı.
Bursa’dan iki yatırımcının devraldığı Özel Altı Eylül Hastanesi yeni yönetimi, hasta odaklı hizmet anlayışı, Balıkesir halkının tanıdığı ve güvendiği doktor kadrosu ile hizmet veriyor. Daha evvel yaşadığı sorunlardan dolayı kapanan hastane, yeni yatırımcıların hastaneyi satın almasıyla birlikte tekrar sağlık hizmeti sunmaya başladı.
Hastane Genel Müdürü Celalettin Kandemir yaptığı açıklamada, Balıkesir’in en güvenilen uzman hekim kadrosuyla hizmet vermeye başladıklarını söyledi.
Kandemir, hastanede görevli doktor ve branşlarını ise şöyle özetledi:
“Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Opr.Dr. İbrahim Tahmazoğlu, Dahiliye Dr. Mehmet Caniş, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr.Dr. Mehmet Yücel Uçar Yılmaz, Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr. Mustafa Gündüz, Üroloji Uzmanı Opr.Dr. Erdal Kalcı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Şükrü Alan, Göz Hastalıkları Uzmanı Opr.Dr. Mehmet Ata, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Veli Sali, Radyoloji Uzmanı Uzman Dr. Mehmet Kaya, Acil Servis Hekimi Dr. Türkan Dönmez, Anestezi Uzmanı Uzman Dr. Saadettin Gökırmak.”
Alanlarında tıbbi etik ilkelerinden şaşmadan nitelikli, kaliteli ve hasta odaklı sağlık hizmeti vermeyi temel prensipleri olduğunu belirten Kandemir, “Bizim için asıl olan hastanın hastaneye ve hekime güveniyor olmasıdır. Her hastamız aslında misafirimizdir. İlerleyen günlerde Özel Altı Eylül Hastanesi’nin adını sağlık hizmeti veren bir kurum olmasının yanı sıra Balıkesir’e sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda da katkı sağlayan bir organizasyonel yapı olduğunu hep birlikte göreceğiz. dedi.
İnsan için en büyük değerin sağlık olduğunu kaydeden Kandemir, hastanenin bütün işleyişini ve organizasyon yapısını bu değeri korumak üzere yapılandırıldığını ve hizmet anlayışının tamamen hasta odaklı olduğunu açıkladı.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli