Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Özel sporcular Ankara´dan gururla döndü

Özel sporcular Ankara´dan gururla döndü

Burhaniye Belediyespor özel sporcuları, başkent Ankara´da yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonası´ndan dereceyle dönerek, Burhaniye´ye bir kez daha büyük gurur yaşattı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından, 1-3 Haziran tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada 64 kulüpten 90 sporcu mücadele etti.
Atletizm dalında Burhaniye´ye defalarca gurur yaşatan Burhaniye Belediyespor´un özel sporcuları, Ankara´dan bir kez daha başarıyla döndü.
Özel sporcular Belediye Başkanı Necdet Uysal´ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.
Müsabakalara, dünya şampiyonu Muhsine Gezer ve Sevim Demircan´ın yanı sıra Burhaniye´ye başarılarıyla defalarca gurur yaşatan Arda Aygün, Gülden Erol, Gülten Erol ve Süleyman Kara da katıldı. Şampiyona sonunda bayanlarda; 400-800 ve 1500 metrede Türkiye 1´inciliği, 100 metrede de Türkiye 4´üncülüğü, erkeklerde ise uzun atlama ve 800 metre Türkiye 4´üncülüğü Burhaniye´nin oldu.
Başkan Necdet Uysal, Burhaniye Belediyespor özel sporcularını gösterdikleri başarı ve üstün gayretten dolayı tebrik ederek, ?Özel sporcularımızı yetiştiren ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmayan, başta antrenörleri Deniz Erenoğlu hocamıza ve onun nezdinde tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Burhaniye Belediyespor´da çalışmalarını sürdüren sporcuların her zaman destekçisi olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli