Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Özel Aritmi Hastanesi´nin ünü Türkiye sınırlarını aştı

Özel Aritmi Hastanesi´nin ünü Türkiye sınırlarını aştı

Doç. Dr. Ersin Öztürk ve Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi´nin ünü Türkiye sınırlarını aştı.

Doç. Dr. Ersin Öztürk ve Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi´nin ünü Türkiye sınırlarını aştı.
İngiltere´nin Londra kentinde yaşayan 28 yaşındaki genç adam hastalığına şifayı, Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi´nde buldu. Genel Cerrahi, Cerrahi Onkoloji ve Kolorektal Cerrahi Uzmanı olan Doç. Dr. Ersin Öztürk´ün tüm dünyada kabul gören tedavi yöntemleri ile alınan başarılı sonuçları nedeniyle, Türkiye´nin dört bir yanından ve yurt dışından tedavi olmak için birçok hasta Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi´ni tercih ediyor.
İngiltere´nin Londra kentinde yaşayan ve uzun süredir ciddi sağlık problemleri yaşayan genç adama Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ersin Öztürk ve ekibi müdahale etti.
Öztürk´ün başarılı bir ameliyatı ile sağlığına kavuşan genç adam, Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi doktorlarına ve çalışanlarına teşekkür ederken, ?Ciddi anlamda sağlık sıkıntısı yaşıyordum. İngiltere´de tedavi gördüm ancak çözüme ulaşamamıştım. Genel Cerrahi Uzmanı Öztürk hocama başvurdum. Şimdi daha sağlıklı bir şekilde İngiltere´ye dönüyorum. Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Ersin Öztürk ve ekibine çok teşekkür ederim? dedi.
Genç hasta tedavi gördüğü Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi´nden taburcu olarak yaşadığı ülkesine döndü.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false