Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ozan Tüm’den değerlendirme

Ozan Tüm’den değerlendirme

“Adaylık konusunda önümüzdeki dönemde karar vereceğim”

Bandırma Belediye Başkan aday adaylığı için ismi geçen iş insanı Ozan Tüm, “Aday adaylığı konusu için karar vermedim. Gelişmelere bakarak önümüzdeki günlerde karar vereceğim” dedi.

Babası Mehmet Tüm’ün, CHP Parti Meclisi Üyesi olmasından onur ve mutluluk duyduğunu vurgulayan Ozan Tüm, “Babam, hayatını siyasete adadı. Maddi-manevi büyük fedakarlıklar yapıyor. Kurultay öncesi de 50 ili dolaşarak, delegelerle buluştu. Bu çalışmaları sonunda hak ettiği Parti Meclisi’ne girmeyi başardı. Onunla gurur duyuyor ve kutluyorum. Parti Meclisi’ndeki görevi sırasında da partiye büyük katkıları olacağına inanıyorum. Şu anda da CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Londra’da çalışmalar yapıyor” diye konuştu.

ADAYLIĞIM YÖNTEME BAĞLI

Bandırma Belediye başkan aday adaylığı konusunda kesinleşmiş bir kararı olmadığını vurgulayan Tüm, şu değerlendirmede bulundu:

“Partimiz belediye başkan adaylıklarını nasıl belirleyeceği henüz belli değil. Acaba ön seçim mi, temayül yoklaması mı, anketler mi, sokağın sesi mi dinlenecek, belli değil. Bu konudaki yöntem belli olduktan sonra karar vereceğim. Önemli olan bu seçimin hangi adayla kazanılabileceğidir. Yani bu konuda mutlaka sokağın sesine kulak vermek gerektiğine inanıyorum. Aday belli olduktan sonra da CHP örgütünün bu aday etrafında kenetlenerek seçim çalışmaları yapacağından kuşku duymuyorum.”

ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: değerlendirme
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı