Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Öykü yarışması sonuçlandı

Öykü yarışması sonuçlandı

24. Bandırma Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında, ortaokul ve liseler arasında, Kuş Sesleri ve Yaşam

24. Bandırma Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında, ortaokul ve liseler arasında, "Kuş Sesleri ve Yaşam" konusunda düzenlenen öykü yazma yarışmasının birinci ödül töreni yapıldı. Yarışmaya ortaokullar kategorisinde 31, liseler kategorisinde ise 28 öğrenci olmak üzere toplam 59 öğrencinin katıldığını açıklandı.  Belediye Başkanı Sedat Pekel, belediye meclis salonunda gerçekleşen ödül töreninde önce yarışmaya katılan tüm öğrencilere ayrı ayrı katılım belgelerini verdi. Ardından, ödül törenine geçildi. Buna göre ödülleri şu öğrenciler paylaştılar.
Ortaokullar özendirme
---------------------------
Buse Gül(Zübeyde Hanım Ortaokulu), Figen Derin(Zübeyde Hanım Ortaokulu), Gökçe Aydemir(Hürriyet Ortaokulu)
Ortaokullar dereceye girenler
---------------------------------------
(Bu sıralama, derecelendirme değildir. Dereceler, 8 Haziran 2013 Cumartesi günü, Cumhuriyet alanında, Kolpa konserinde açıklanıp, ödülleri verilecektir.)
Zeynep Dila Cihan(Bandırma Ortaokulu), Rümeysa Erdoğan(Esnaf Kefalet Ortaokulu), Damla Zeybek(Esnaf Kefalet Ortaokulu)
Liseler özendirme
------------------------
Mine Hamarat(Bandırma Anadolu Lisesi), Alp Kaan Kara(Ayyıldız Anadolu Lisesi), Zeynep Can(Ayyıldız Anadolu Lisesi)
Liseler dereceye girenler
---------------------------------
(Bu sıralama, derecelendirme değildir. Dereceler, 8 Haziran 2013 Cumartesi günü, Cumhuriyet alanında, Kolpa konserinde açıklanıp, ödülleri verilecektir.)
İlkyaz Öztay(EnerjiSA Fen Lisesi), Burçin Ateşeduran(Şehit Mehmet Gönenç Lisesi), Handenur Dayıca(Anadolu Öğretmen Lisesi)
Yarışmada, ortaokullar ve liseler kategorilerinde ayrı ayrı olmak üzere biricilere diz üstü bilgisayar, ikincilere mini diz üstü bilgisayar, üçüncülere tablet bilgisayar, özendirme dalında ise 3 adet taşınabilir hard-disc verilecek.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı