Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Otomobil kırmızı ışıkta bekleyen motosiklete çarptı

Otomobil kırmızı  ışıkta bekleyen  motosiklete çarptı

Kaza da 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Erdek İlçesi Düzler Mahallesi sinyalizasyon ışıklarının yer aldığı kavşakta bir otomobilin kırmızı ışıkta bekleyen motosiklete arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsünün arkasında yolculuk eden arkadaşı hayatını kaybetti.
Kaza, Erdek Düzler Mahallesi sinyalizasyon ışıklarının yer aldığı kavşakta dün saat 15.15 sıralarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen beyaz renkli bir otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Mustafa Çolak idaresindeki 10 JC 339 plakalı motosiklete arkadan çarptı.
Çarpmanın etsisiyle motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan arkadaşı Hüseyin Çoban (20) yola savruldu. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı kazada, arkasında yer alan arkadaşı ve asker adayı Hüseyin Çoban (20) ise olay yerinde vefat etti. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulansı ekipleri motosiklet sürücüsü Mustafa Çolak ile Hüseyin Çoban´ı Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi´nde götürdü. Doktorların yaptığı muayenede yakında askere gideceği öğrenilen Hüseyin Çoban´ın daha önceden yaşamını yitirdiğini belirledi.
Kırmızı ışık ihlali yaparak bir kişinin ölümüne neden olan otomobil sürücüsünün kaza yerinden kaçtığı öğrenildi. Savcılık olayla ilgili inceleme başlatırken, emniyet güçleri kazaya neden olan otomobilin sürücüsünü yakalayabilmek için seferber oldu.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli