Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Oto Korkuluk yapılan yollar arasında Turan Köy yolu yok

Oto Korkuluk yapılan yollar arasında Turan Köy yolu yok

Balıkesirde köy yollarına oto korkuluk yapıldı. Balıkesir İl Özel İdaresi ekipleri, köy yollarına oto korkuluk yapımını tamamladı.

Balıkesir`de köy yollarına oto korkuluk yapıldı. Balıkesir İl Özel İdaresi ekipleri, köy yollarına oto korkuluk yapımını tamamladı.     
Balıkesir İl Özel İdaresi 2013 yılı yatırım programı kapsamında Marmara Adası Saraylar yolu 8 kilometre, Merkez ilçe Kabakdere-Köteyli-Üçpınar 2 kilometre, Havran Kobaklar yolu 0.5 kilometre ve İvrindi içlerine 1.5 kilometre trafik güvenliğini arttırmak maksatlı öngörülen noktalara ödeneği miktarınca 12 kilometrelik oto korkuluk yaptı.
Öte yandan ilçemiz Turan yolunda bu yıl meydana gelen ölümlü ve yaramalı trafik kazalarına rağmen bu yola herhangi bir önlemin alınmaması ise siyasilerin sesimizi yete rince duyuramaması olarak görüldü.                     
Balıkesir İl Özel İdaresi tarafından "Oto Korkuluk" yapılan yollar arasında İlçemize bağlı Turan Köy yolunun yer almaması ise hayretle karşılandı. Ocaklar Beldesi ile Turan Köyünü birbirine bağlayan karayolunda bu yıl sıkça yaşanan ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarından sonra, Turan Köy yolunda, sürücüler için yol güvenliği sağlanmak üzerine CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş tarafından meclise önerge verildi. CHP Balıkesir Milletvekilinin TBMM Başkanlığına verdiği önergesine rağmen Turan Köy yolunda bugüne kadar yol güvenliğini sağlamak üzere herhangi bir tedbir alınmaması ise bu yolu kullanan sürücülerin haklı şikayetlerinin yükselmesine neden oluyor. Turan Köy halkının yanı sıra aynı yolu kullanan Ormanlı Köy halkı da, köy yolunda, araç sürücüleri için can ve mal güvenliğini sağlayacak tedbirlerin acilen alınmasını istedikleri dile getirildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli