Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Otistik çocuklar yararına resim sergisi açıldı

Otistik çocuklar yararına resim sergisi açıldı

Balıkesir Beyza Resim Evi kursiyerlerinin bir yıl boyunca karakalem ve yağlı boya ile hazırladığı resim sergisinin açılışını Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaptı.

Yaylada Alışveriş Merkezi´nde düzenlenen resim sergisinin açılışını Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Beyza Resim Evi´nin sahibi resim öğretmeni Seçil Çoban ve öğrenciler yaptı.
Sergiyi gezerek resimleri inceleyen Başkan Kafaoğlu beğendiği bir tabloyu satın alarak otistik çocuklara katkıda bulundu.
Hazırlanan resimlere ve tablolara hayran kaldığını söyleyen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ??Burada Otizmli bireyler için bir sergi açıldı, geliri otizmli çocuklar derneğine katkı sağlayacak. Ben bütün Balıkesir´li hemşehrilerimizi, vatandaşlarımızı ve sanatseverleri bu resim sergisine gezmeye davet ediyorum. Burada emek var, alın teri var, göz nuru var. Öğrencilerimiz ve kursiyerlerimiz kendi maharetlerini ve hünerlerini göstermişler burada elde edilen gelirin bir kısmı da otizmli çocuklar için harcanacak. Buradan vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Çocuklar bizim çocuklarımız, engelli-engelsiz, genç-yaşlı herkes bizim insanımız, onlara hizmet etmek onlara dokunmak hepimizin görevi? dedi.
Resim sergisi bir hafta süreyle Yaylada Alışveriş Merkezinde devam edecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli