Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Otelcilik ve Turizm Okulunda mezuniyet heyecanı

Otelcilik ve Turizm Okulunda mezuniyet heyecanı

Edremit Altınoluk Mahallesinde, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri için Altınoluk Ayhan Şahenk Kültür Salonunda 2013–2014 yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Edremit Altınoluk Mahallesinde, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri için Altınoluk Ayhan Şahenk Kültür Salonunda 2013–2014 yılı mezuniyet töreni düzenlendi.
Törene, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile birlikte Okul kurucusu hayırsever insan Fernur Sözen`de katıldı.
Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması sonrası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Murat Sever, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Diploma töreni başladıktan sonra öğrenciler arasında eski dönem ve yeni dönem için bayrak ve flama devir teslimi gerçekleştirildi.
Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde dereceye giren öğrencilere diploma ve plaket takdimi yapıldı.
Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde okul birincisi olan ve okul Şeref Kütüğüne ismini çakan Faruk Kıryayla'ya plaketini Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka verdi.
Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun olan gençlerin Türk Turizmine hizmetlerinin büyük katkısı olacağını vurgulayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, okul birincisi Faruk Kıryayla ile birlikte mezun olan tüm okul arkadaşlarına yaşamlarında başarı dileklerinde bulunup mezun öğrencileri kutladı.
Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde 2013–2014 yılı mezuniyet döneminde dereceye giren ilk 5 içerisinde şu öğrenciler yer aldı: Faruk Kıryayla, Sonay Yılmaz, Hasan Çakır, Yeliz Karaman ve Ebru Koç.
Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin kurucusu hayırsever insan Fernur Sözen`in de bir konuşma yaptığı mezuniyet gecesinde tüm öğrencilere diplomaları yapılan törenle verilirken, mezuniyet etkinliği gençlerden oluşan müzik grubunun konseriyle son buldu.
Hayırsever İşkadını Fernur Sözen kimdir?
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün elinden ‘Teşekkür Plaketi' alan Hayırsever işkadını Fernur Sözen tarafından 1989–1990 Öğretim yılında Edremit Ticaret Meslek Lisesi olarak yaptırıldı ve ayni yıl eğitime başladı.
1991–1992 öğretim yılında ‘Anadolu Lisesi' statüsüne kavuşarak eğitimin hizmetine açılan ‘Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi' olarak öğrenci mezun etmeye başladı. ‘Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde Yiyecek İçecek Hizmetleri, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Eğlence Hizmetleri, Gıda Teknolojisi, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri ve Denizcilik alanlarında sektörde görev alacak veya kendi başına iş yapabilecek, yabancı dil bilir nitelikli elemanları yetiştiren, ilköğretim üzerine 4 yıl eğitim vermekte.
Haber : Enver Dolgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli